Emjawi Design & Content wordt gerund door twee jonge ondernemers uit het Drentse Beilen met ieder een specialiteit. De twee ondernemers hebben er bewust voor gekozen om kleinschalig te blijven, zodat de lijnen altijd kort zijn en de prijs voor het product aantrekkelijk blijft voor de klant. Op deze pagina maak je kennis met Em en Jawi, de drijfveren van de twee en de opdrachten die zij in het verleden hebben uitgevoerd.

Jawi, (Jan Willem Kerssies, 11 februari 1986) is binnen het bedrijf degene die zich bezighoudt met alle teksten. Hij studeerde Journalistiek in Zwolle en na zijn opleiding werkte hij voor een breed scala aan opdrachtgevers. Hij heeft ruime ervaring in het schrijven van webteksten, evenals het schrijven van artikelen voor gedrukte media. Hij vergaarde bij verschillende bedrijven kennis over SEO-webteksten en heeft het daarna voor meerdere bedrijven succesvol toegepast. Hij is altijd met tekst bezig en houdt ervan om verschillende stijlen te hanteren, zowel zakelijk als een meer persoonlijke tekst.

 

LinkedIn profiel: 

Emjawi

Em, (Emiel Hunze, 4 mei 1985) is binnen het bedrijf degene die zich bezighoudt met websitedesign, fotobewerking en logo ontwerp. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Voor verschillende organisaties en personen heeft hij een website ontworpen en gemaakt. Hierdoor is hij zeer ervaren in het gebruik van het CMS WordPress. Daarnaast is hij erg handig in het bewerken van foto's, het ontwerpen van diverse logo's en andere grafische vormgeving.

 

 

LinkedIn profiel: