Design

Emjawi gebruikt een bestaande huisstijl en logo als basis voor de website. Mocht je geen eigen huisstijl en/of logo hebben dan ontwerpen wij die graag. Wij denken dat een juiste uitstraling ook invloed heeft op hoe lang de bezoeker blijft ‘plakken’ op een site. Hoe mooier de website, hoe langer mensen de site bezoeken hoe groter de kans is dat een boodschap,design-pagina product of dienst goed overkomt. Dat is onze stellige overtuiging.

 

CMS WordPress

Voor de websites die wij ontwikkelen maken wij gebruik van CMS WordPress. Het grote voordeel van WordPress is dat het een eenvoudig gebruikersgemak heeft. Je hoeft echt geen programmeur te zijn om zelf teksten op de site te zetten. Je krijgt na de oplevering van de website een toelichting van ons over hoe om te gaan met WordPress. Het behoort ook zeker tot de mogelijkheden dat wij voor het onderhoud zorgen van de website. 

 

Responsive design

De websites zijn ontwikkeld met een responsive design. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat, zonder in bruikbaarheid en leesbaarheid in te boeten. De bezoeker van de website heeft zo op ieder mobiel apparaat, van smartphone tot tablet, een optimale beleving.

 

Logo, flyers en briefpapier ontwerpen vanuit hartje Drenthe

Wij ontwerpen niet alleen maar websites of logo’s, maar ook flyers, visitekaartjes en briefpapier. Wij kunnen deze communicatie-uitingen, als er vraag naar is, ook laten drukken bij een professionele drukkerij in Drenthe. Wij zijn van mening dat een klant zeker een zegje moet hebben in het hele proces. We bespreken van te voren jouw wensen en komen daarna met een aantal voorstellen.

 

Fotobewerking

Tot slot houden we ons bezig met het bewerken van foto’s. Het kan net dat beetje extra glans zijn, wat een website of andere bedrijfsuitingen een unieke uitstraling geeft. Maar ook voor privédoeleinden kun je bij ons terecht om foto´s te laten bewerken.

 

 

CMS

Responsive design

Logo's

Huisstijl

Fotobewerking

Avatars

Grafische vormgeving