Content

Voor een breed arsenaal aan teksten kunt u bij ons terecht, zowel voor online teksten als gedrukte media. Voor webteksten vinden wij het belangrijk dat de teksten goed gevonden worden via zoekmachines zodat de boodschap een zo groot mogelijk publiek weet te bereiken.

SEO-webteksten

Content Emjawi

SEO-webteksten zijn voor ons makkelijk te maken, en zullen ervoor moeten zorgen dat een bedrijf, vereniging of instantie een hoge positie inneemt bij bepaalde zoektermen. Vooraf zullen er, mede in overleg met de klant, zorgvuldige zoektermen worden gekozen waarop de klant graag gevonden wil worden. Vervolgens schrijven wij daar passende content bij.

Een goede vindbaarheid hangt niet alleen af van goede teksten. Er zijn nog een aantal andere factoren die belangrijk zijn bij SEO-webteksten of zoekmachineoptimalisatie. Een daarvan is hoe lang een bezoeker op een bepaalde website aanwezig is. Google bijvoorbeeld redeneert als volgt: hoe langer de bezoeker op een bepaalde website blijft, hoe betrouwbaarder de content is, en hoe hoger de positie wordt bij bepaalde zoektermen.

Het is belangrijk om te benoemen dat de websites die wij ontwikkelen altijd aangeleverd worden met een responsive design. Omdat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat zal ook op een tablet of smartphone een site volledig tot zijn recht komen. In combinatie met de juiste content zal dat ervoor zorgen dat een bezoeker zo lang mogelijk blijft 'plakken' en de website goed scoort in de zoekresultaten.

Linkbuilding en social media

Andere belangrijke factoren waardoor een website hoger scoort via zoekmachines zijn onder meer linkbuilding en social media gebruik. Ook hierin voorzien wij u van tips en tools.

Informatieve teksten

Ook voor een informatieve tekst voor een website kunt u bij ons terecht. Sommige instanties zijn immers minder afhankelijk van een goede vindbaarheid via zoekmachines, maar willen goede informatieve webteksten hebben die een bepaalde boodschap overbrengen. Daar kunnen wij u zeker bij helpen.

Persberichten, flyers, folders of informatieboekjes

Daarnaast schrijven wij ook met veel plezier goede persberichten, teksten voor bedrijfsbladen, flyers, folders of informatieboekjes. Ook als u alleen bepaalde teksten wil laten redigeren kunt u bij ons terecht.

 

 

Gevonden worden op zoekmachines

Goede webteksten

Redigeren van teksten

Folders

Flyers

Informatieboekjes

Bedrijfsbladen

Persberichten